12.6.2014

oranssi piristysruiske

Hei taas vaan hei!

Vuorossa erittäin pikainen kynsiesittely. Päädyin vähän niin kuin vahingossa tekemään lakkauksen, josta tykkäsin kuin hullu puurosta. Ajatuksena oli käyttää synttärilahjaksi saamaani oranssia ja rakentaa jonkinlainen skittlette sen ympärille. Minulla vain tämä skittlettejen suunnittelu ei onnistu niin lahjakkaasti :D Saan kyllä aikaiseksi valittua värejä, jotka toimivat erittäin hyvin yhteen, mutta niiden koristelujen suunnittelu onkin sitten astetta vaikeampaa.

Siksi tälläkin kertaa päätin jättää erilaiset leimailut ja niitit ja siirtokuvat suosiolla sivuun, ja tein vain color blocking -kuviot kahteen kynteen. Alunperin jätin muut kynnet tyhjiksi, mutta ne näyttivät niin paljailta että oli pakko keksiä niihin jotain pientä. Tästä "jostakin pienestä" tuli sitten tuollaiset amnesty-kynttilät, mutta ei anneta sen nyt häiritä :D







Halusin oranssin olevan pääosassa, joten valitsin neutraalit valkoisen ja harmaan sen kaveriksi. Valkoinen on Essien Blanc ja harmaa Sothysin Gris Lumière. Olen saanut sen Lappeenrannan marraskuisesta miitistä. Ja oranssi on Natural Coden Electric beat. Harmaat kuviot on tehty lakan omalla siveltimellä, oranssit pienellä siveltimellä. Valkoiset amnesty-kynttilät on tehty akryylimaalilla.






Vähemmän perinteinen koristelutyyli, mutta niiiin kiva lopputulos!

Ensi kerralla onkin sitten luvassa jo ensitunnelmia lauantain kynsihörhöilystä :) Jännittää!

8 kommenttia: