11.12.2013

Läskit punatulkut

Tadaa!

Töppökynnet esittelyssä, olkaatten niin hyvät. Lyhyiden kynsien piristykseksi halusin jotain supervärikästä, eli keltaista. Tämä on se maailman paras keltainen, eli China Glazen Sunshine Pop Solar Power. Olen sillä tavalla vähän rajoittunut, että keltaisen kaveriksi on aina pakko saada jotain mustia koristeluita. Hyvin usein tulee kaiken lisäksi maalattua jotain, niin taas tälläkin kertaa.

Koristeluresepti oli muutenkin hyvin tavallinen itselleni, olen tehnyt tällaiset samanlaiset useaampaankin otteeseen. Kaikki kynnet lakataan yhdellä, kirkkaalla värillä. Nimettömiin töpötellään vähän sitä sun tätä väriä kaveriksi, elävämmän pinnan luomiseksi. Nimettömiin maalataan pikkulinnut ja muihin kynsiin sitten jotain epämääräisiä koukeroita.



Taiteellinen lahjakkuuteni erilaisten designien kehittelemisessä on kyllä olematonta. Pitäisi aina ENNEN lakkausta suunnitella joku tietty kuvio, jonka sitten maalaa kaikkiin kynsiin. Mutta ei, minä lähden vain vetelemään random viivoja sinne sun tänne ilman mitään ennakkosuunnitelmaa, jokaiseen kynteen tietysti erilaiset. Joskus saa siis aikaiseksi hyvinkin mielenkiintoisia kuvioita, mutta näköjään näin sohimalla voi saada myös todella upeita kuvioita aikaiseksi. Nimittäin itseni kehumisen uhallakin on sanottava, että oikean keskisormen kynnen kuviosta tuli kyllä todella onnistunut! Vielä kun ottaa huomioon että se on tehty heikomalla kädelläni, niin huhuh. Joskus käy munkki.



Linnuista tuli tällä kertaa hieman tuhdimmin syöneen näköisiä, Ukkokin kysyi että lipsahtiko sulla sivellin tuossa :D Ei sillä, kyllä se välillä lipsuukin ja aivan erityisesti tulee välillä painettua liikaa, niin että superohuella siveltimelläkin tulee sentin paksuista viivaa. Pitäisi ehkä kehitellä joku vaihtoehtoinen maalausasento. Ja harjoitella harjoitella harjoitella lisää. Ehkä minusta vielä joku Tartofraises leivotaan. Ensi vuosituhannella.



Tässä vielä kuvassa kaikki käyttämäni lakat. OPI - A Woman's Prague-ative, China Glaze - Solar Power, Essie - School of Hard Rocks, Essie - Under Where?, OPI - Planks A Lot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti